Ciprian Mariș a luptat până la capăt în meciul anului

| Scris de apahida.ro | 2021-09-16 | SPORT | |

Cel mai așteptat meci de MMA din România din acest an s-a desfășurat aseară în Gala RXF de la Brașov și transmisă exclusiv online pe site-ul rxf.ro. 

Apahideanul Ciprian Mariș s-a luptat cu clujeanul Bogdan Barbu, într-un meci de totul sau nimic, câștigătorul adjudecându-și ambele centuri la cele două categorii 63 kg (deținută de Mariș) și 66 kg (deținută de Barbu). 

Barbu a dominat partida străduindu-se să păstreze lupta în picioare, pe toată durata partidei. Mariș s-a lăsat dominat, încercând în mai multe rânduri să mute lupta la sol,unde are mai multă experiență decât Barbu. Din nefericire, defensiva sportivului de la Tengu a funcționat de minune, iar de fiecare dată când a fost pus la pământ a reușit să se ridice rapid în picioare, diminuând șansele la victorie a sportivului din Apahida. 

Meciul s-a terminat la puncte după cele trei reprize, Barbu fiind declarat câștigător cu unanimitate de voturi de către arbitrii partidei. 

Mariș este la a doua înfrângere consecutivă în acest an, după ce în iulie a fost învins surprinzător de Hantea Nicolae în Gala Prometheus Fighting promotion. 

Dacă în meciul anterior Mariș a părut nepregătit și surprins de un adversar necunoscut, de această dată Mariș a fost focusat și motivat, însă Barbu a prins o zi mai bună, reușind să-și adjudece victoria. 

Mariș și Barbu au oferit cel mai frumos meci al galei de ieri, o Gală în care producătorul mizat mai mult pe notorietatea participanților decât pe valoarea sportivă a acestora, fiind taxat cu sute de comentarii ironice din parte următorilor pe pagina  oficială de facebook. 

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: