Ciprian Mariș se pregătește să răpună ”bestia” în primul meci din 2020

| Scris de apahida.ro | 2020-07-16 | SPORT | |

Luptătorul din Apahida, Ciprian Mariș se pregătește de prima luptă din acest an care va avea loc la București în cadrul galei ” RXF - BRAVE 36 ”în 27 iulie la Berăria H

Epidemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și organizatorii galelor de MMA care au fost obligați pe perioada stării de urgență să anuleze toate evenimentele programate. 

În toată această  perioadă atipică, Mariș a continuat pregătirea fizică, iar o dată cu introducerea stării de alertă a început și antrenamentul în sala clubului MMA Transilvania alături de Tudor Prian antrenorul său. 

Mariș va lupta împotriva unui austric cu origini slavone ”The beast”, Mochamed Machaev, un sportiv cu un palmares foarte bun 8 victorii din 8 meciuri de MMA.

”O să fie o luptă foarte grea, este un adversar de calibru. Îmi convine, normal, este un pas înainte și pentru mine să lupt cu adversari atât de valoroși, dar, recunosc, va fi foarte greu. În plus, fără sprijinul publicului este mai ciudat să intri în ring, dar voi face tot ce voi putea să fac o figură frumoasă și, normal, să înving”, a declarat Maris pentru wowbiz.ro

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: