Ciprian Mariș se pregătește de ”meciul anului”

| Scris de Sorin Bodocean | 2018-08-10 | SPORT | |

Luptătorul din Apahida, Ciprian Mariș se pregătește de Gala RXF ce se va disputa pe 20 august la București. Va fi o reeditare a meciului cu Ion Vrânceanu din 2014 meci care a fost declarat de către iubitorii MMA-ului autohton ”meciul anului în România”. În joc este centura RXF . 

Mariș Ciprian s-a antrenat în ultima perioadă în Danemarca la clubul Rumble Sport, alături de luptători UFC precum Damir Hadzovic sau Jonas Bodker Magard, luptător în ACB una dintre cele mai bune promoții din Europa. În țară, Ciprian Mariș s-a antrenat alături de clubul MMA Transilvania, Club BOX Arena și KM Performance. 

Cum te simți înainte de meci?

Am un training camp foarte bun cu oameni valorosi, am fost ajutat de sparing partners foarte buni, luptatori in UFC si ACB am fost in pregatire in Danemarca si ma simt in forma maxima. Astept cu nerabdare sa intru in cusca pentru a face alaturi de adversarul meu un meci la fel de spectaculuos ca si ultimul! Sunt pregatit sa castig aceasta centura si sa o aduc la Apahida. 

Meciul se va desfasura la Bucuresti, departe de Cluj, crezi ca locatia ii va impiedica pe fani sa vina si sa te sustina?

Cu siguranta nu, am fani in intreaga tara si contez pe prezenta catorva zeci de fani din Cluj care vor face deplasarea in capitala pentru a ma sustine. 

Va invit sa ma sustineti in numar cat mai la Bucuresti, cei care nu au posibilitatea de a veni in capitala imi pot urmari evolutia pe Telekom Sport intrucat Gala este transmisa live de acest post TV. 

Profit de acest prolej pentru a le multumi sponsorilor mei: Strict Prest, TopCret Microcemento de Alta Calidad, Pokka Bistro, Men”s Club, Omnia SPA, Rent & Go Cluj, SC ZALINA SRL, Multipower Romania, Restaurant Hera și telefoane-cluj.ro 

- a declarat luptătorul Ciprian Mariș explusiv pentru apahida.ro

Meciul se va desfășura  la categoria - 66 Kg, reamintim că ultima confruntare dintre Mariș și Vrânceanu s-a încheiat cu victoria sportivului nostru, meciul unul extrem de spectaculos s-a decis la puncte. În continuare vă oferim posibilitatea de a revedea acest meci, care a fost declarat de specialiști cel mai bun meci de MMA din 2014. 

Echipa apahida.ro îi dorește mult succes !

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: