Final de sezon pentru echipele de fotbal din comuna Apahida! Pata termina pe o pozitie onorabila

| Scris de apahida.ro | 2023-05-29 | SPORT | |

Comuna Apahida a fost reprezentata in actualul sezon de trei echipe de fotbal in Liga a 5-a, dintre care doar Vointa Pata a avut o clasare onorabila. Clubul sportiv condus de Stefan Csabai a reusit sa termine pe locul al III-lea cu 45 de puncte in seria zonala Mociu. In aceeasi serie a evoluat si formatia din Sannicoara condusa de Radu Pacuraru, insa sannicorenii au terminat pe 9 cu doar 26 de puncte. 

Inter Dezmir care evoluaza tot in Liga a 5-a insa in zona Cluj, o serie considerata valoric peste cea de la Mociu, a facut in acest an un sezon slab terminand abia pe pozitia a 10-a. 

Din pacate in sezonul ce tocmai s-a incheiat echipa fanion al comunei Sporting Apahida nu s-a inscris in campionat, principalii jucatori ai echipei fiind nevoiti sa evolueze pentru alte echipe angrenate in cele doua divizii patronate de AJF CLuj Liga a 4-a si Liga a 5-a. 

Speram ca macar in viitoarea stagiune Apahida sa revina cu o echipa pe scena fotbalistica clujeana, daca nu in Liga a 4-a, macar in Liga judeteana.

Photo: Facebook - Daniel Ster

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: