VIDEO: Echipa Mariș a învins! Frații Mariș au câștigat meciul 3 la 3 din cadrul Galei RXF 36

| Scris de apahida.ro | 2019-11-05 | SPORT | |

Cea mai așteptată luptă a Galei RXF 36 desfășurate la Berăria H din capitală a fost meciul pe echipe dintre echipa clubului MMA Transilvania condusă de Ciprian Mariș și echipa condusă de Florin Lupu. 

Primul reprezentant al ardelenilor care a intrat în cușcă a fost Sergiu Mariș, care a demonstrat că este la fel de talentat ca fratele său mai mare și s-a impus în fața lui Gabriel Buftea. 

A urmat duelul căpitanilor, Ciprian Mariș și Florin Lupu. Mariș s-a descurcat excelent în prima rundă și doar gongul l-a salvat pe Florin  Lupu de o înfrângere în primele 5 minute. Mariș a fost extrem de activ la sol atât în prima repriză cât și în cea de-a doua rundă a meciului. Arbitrul a decis să oprească partida în runda secundă întrucât Florin Lupu a ajuns în imposibilitatea de a se mai apără de ”furia de pumni” dezlănțuită de ”luptătorul din Apahida” Ciprian Mariș. 

Mariș a decis să rămână în ring, iar ultimul component a echipei Lupu a intrat în cușcă, în speranța că va reuși să aducă victoria pentru echipa sa. A izbutit să ducă o repriză în picioare în fața căpitanului Ciprian Mariș, însă introducerea lui Dario Drodar, care a intrat în repriza secundă cu forțe proaspete i-a fost fatală.

Cel de-al treilea sportiv al clubului MMA Transilvania a urmat sfaturile antrenorului Tudor Prian și a găsit soluția de a-l pune la podea pe adversarul său, iar de aici Dario a reușit să ducă meciul spre o victorie tehnică, avalanșa de pumni pornită fiind oprită doar de intervenția arbitrului.

Meciul în premieră, 3 la 3, a fost câștigat de echipa Mariș. Sergiu și Ciprian Mariș, alături de colegul lor Dario Drodar s-au impus în această luptă interesantă pregătită de organizatorii Galei RXF ca o surpriză pentru spectatorii prezenți la Berăria H.

În cadrul Galei au fost multe dueluri interesante, care au putut fi urmărite online pe canalul de Youtube a organizatorului RXF. 

Felicitări fraților Mariș pentru victorie și antrenorului Tudor Prian, celui de-al treilea apahidean care și-a adus aportul la acest minunat succes!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: