Mariș Ciprian își îmbogățește palmaresul cu un nou titlu național la Kempo

| Scris de apahida.ro | 2018-04-01 | SPORT | |

Spotivul din Apahida, Mariș Ciprian a participat în acest weekend la Campionatele naționale de Kempo desfășurate la București o competiție la care au evoluat câteva sute de sportivi din toată țara. Mariș a luptat pentru clubul Politehnica Cluj ,dar a avut alături colegi de pregătire din cadrul clubului clujean MMA Transilvania, înclusiv pe antrenorul său apahideanul Tudor Prian. 

Mariș a confirmat forma foarte bună în care se află și a reușit să-și adjudece titlul național la Kempo Knock-Down 65 kg. 

Azi am reușit sa obțin din nou titlul de campion național!
Pe aceasta cale vreau sa Multumesc clubului Politehnica Cluj si MMA Transilvania , sponsorilor Strict Prest,Men’s Club ,Rent&go Cluj , AGM Group GC ,Multipower ,Restaurant Hera ,Pharma4you ,Omnia Fitness Spaa care ma susțin ne încetat si fara de care nu as putea sa imi continui activitatea sportiva . 
Si nu in ultimul rand domnului președinte #Kempo Amatto Zaharia care duce aceasta competiție la cel mai înalt nivel ! - a postat Maris pe contul personal de Facebook

”Țigli” se pregătește acum  intens de campionatele europene care vor avea loc la finele lunii Aprilie. Mariș va reprezenta țara noastră și avem convingerea că va urca din nou pe podium. 

Felicitări Ciprian și mult succes !

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: