”Luptătorul din Apahida” revine în cușcă! Primul meci îl are la Sibiu

| Scris de apahida.ro | 2019-09-10 | SPORT | |

Probabil cel mai cunoscut sportiv din Apahida, Mariș Ciprian se pregătește să revină în cușcă după o pauză lungă, de aproape zece luni. După cum bine știți, Mariș a fost unul dintre protagoniștii showului tv ”Exatlon” România, emisiune transmisă de Kanal D în prima parte a acestui an. Ciprian Mariș și-a reluat antrenamentul imediat după revenirea din Republica Dominicană și a așteptat să revină în cușcă, locul în care se simte cel mai bine. 

În 23 septembrie, sportivul din Apahida se va bate la Gala RXF care se va desfășura la Sibiu. Mariș este optimist și convins că revenirea în cușcă o va face așa cum ne-a obișnuit, cu o nouă victorie. Pentru a se asigura de acest lucru, sportivul nostru și-a intensificat antrenamentele, fiind pregătit în continuare de Prian Tudor, Victor Lupo și Claudiu Man.

Într-un interviu recent acordat ziarului Jurnalul de Apahida, Ciprian Mariș a ținut să le mulțumească tuturor celor care îl susțin în desfășurarea activității sale: Strict Prest, AGM Grup GC, Men”s Club, Multipower Romania, etc. El a transmis și un mesaj tuturor prietenilor și fanilor săi din Apahida:

Aștept să veniți și să mă susțineți cum ați făcut-o și până acum, dacă se poate într-un număr și mai mare.  - Maris Ciprian

Îi dorim mult succes în noua bătălie ce va avea loc la Sibiu pe 23 septembrie, suntem convinși că va face din nou un meci mare. Hai Tigli!!

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: