Meci decisiv pentru naționala României de fotbal! Tricolorii la 90 de minute de calificarea în optimi

| Scris de apahida.ro | 2024-06-26 | SPORT | |

Naționala României de fotbal joacă azi începând cu ora 19 ultimul meci din grupă contra Slovaciei.Tricolorii au început excelent turneul european disputat în Germania învingând categoric Ucraina cu scorul de 3-0 în primul meci. În cel de-al doilea meci românii au întâlnit selecționata Belgiei, o echipă puternică cu jucători foarte valoroși. Belgia s-a impus cu scorul de 2-0 într-un meci în care tricolorii noștri s-au remarcat prin dăruirea cu care au tratat partida. În grupa României toate cele patru combatante au șanse de calificare mai departe, este o siutuație unică la Euro când toate cele patru echipe au 3 puncte după primele două meciuri. 

Naționalei conduse de Edi Iordănescu i-ar fi destul și o remiză în meciul cu Slovacia, având avantajul golaverajului în fața Slovaciei și a meciului direct în fața Ucrainei în cazul egalității de puncte. 

Meciul va putea fi urmărit în transmisiune directă pe PROTV, iar apahidenii sunt invitați și de această dată pe terasa Restaurantului Myda, de la intrare din Câmpenești, unde zeci de localnici au urmărit primele două partide ale României la Euro 2024 și unde sunt transmise live toate meciurile turnelui final din Germania. 

Așadar este o zi plină de emoție pentru microbiști când național poate face din nou istorie la un turneu final. Să sperăm că echipa va avea puterea de a gestiona corect miza acestei partide și va reuși să obțină un rezultat favorabil care să ducă România în meciurile decisive. 

Hai România!

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: