MARIȘ VS. BARBU - Luptă pentru supremație în MMA-ul autohton

| Scris de Roxana P. | 2021-09-07 | SPORT | |

Cel mai așteptat eveniment al anului din MMA va avea loc miercuri, 15 septembrie 2021, Ciprian Mariș se va lupta pentru titlul de dublu campion în super gala RXF cu Bogdan Barbu.

După ce Gala RXF programată inițial în primăvară a fost amânată de două ori se pare că de această dată, organizatorii au găsit soluții pentru realizarea evenimentului.

Confruntarea serii va fi pentru râvnitul titlu, între doi luptători cu experiență, respectiv Mariș Ciprian și Barbu Bogdan sportivi care au în palmares după cum urmează, Maris Ciprian 21 de lupte, dintre care 14 sunt victorii şi 7 înfrângeri iar, Bogdan Barbu are un total de 28 de lupte cu 16 victorii şi 12 înfrângeri.  Pe lângă miza care este oricum foarte mare meciul va fi cu atât mai interesant având în vedere că cei doi se întâlnesc pentru a treia oară fiecare dintre ei obţinând câte o victorie.   

Într-un interviu acordat celor de la ProSport cei doi sportivii au declarat : 

Mariș Ciprian

„Pe data de 15 va avea loc meciul cu Bogdan, care este al treilea al nostru. Avem fiecare câte o victorie în fața celuilalt. Sunt sigur că fiecare dintre noi este foarte bine pregătit deoarece suntem doi campioni și ambii ne dorim să câștigăm. Știu că va fi un meci foarte frumos și fie ca cel mai bun să câștige. Eu voi da totul și încă puțin pentru a fii dublu campion”.   - a declarat sportivul clubului MMA Transilvania

Bogdan Barbu

„La ora meciului voi fi 110% pregătit fizic și psihic. Țin să îl anunț pe această cale că va fi iadul pe pământ pentru el și voi face tot ce este posibil pentru a obține victoria. Își va da seama că a făcut o greșeală că a acceptat acest meci cu mine. Când îl voi lovi prima dată totul se va schimba.

Pentru mine este și o treabă personală în acest meci. Noi am avut înțelegere ca să nu mai luptăm și să facem echipă și să ne antrenăm împreună, dar el nu s-a ținut de cuvânt și a acceptat meciul cu mine. Am fost surprins de această decizie din partea lui, dar nu a făcut decât să mă ambiționeze și mai mult pentru că am urât dintotdeauna oamenii fără caracter și care nu se țin de cuvânt”. - declarat sportivul clubuli Tengu.

Meciul se va putea vedea live pe platforma RXF.ro.

În aceași Gală organizatorul propune și alte confruntări interesante:

Ana Maria Pal vs Alice Ardelean 

Ion Grigore vs Ivo Cuk

Lascar Corneliu vs TBA - 

Sterp Iancu vs Ricardo Filip
 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: