Plecări importante de la Sporting Apahida în această iarnă

| Scris de apahida.ro | 2020-02-17 | SPORT | |

Sporting Apahida a reușit un tur de campionat bun ocupând pozitia a șasea la finele turului , obținând 24 de puncte din 13 meciuri. Echipa condusă de Forin Pojar a pierdut doi oameni importanți în această iarnă, pe atacantul Ovidiu Bondor și pe portarul Marius Nicoară. 

Golgeterul campionatului Ovidiu Bondor a fost transferat la formația Vulturul Mintiul Gherlii. Bondor este la ora actuală cel mai bun marcator din Liga a IV-a, reușind să înscrie 13 din cele 31 de goluri marcate de apahideni în prima parte a sezonului. Nu este pentru prima dată când Ovidiu Bondor părăsește echipa, abilitatea sa de a înscrie din orice poziție a fost mereu apreciată de conducătorii formațiilor din Liga IV-a prin urmare ”mașina de gol” a apahidenilor nu dus lipsă de oferte niciodată. 

O altă plecare importantă de la clubul din Apahida este a portarului Marius Nicoară, care a dat curs ofertei primite de la CSM Câmpia Turzii. Portarul s-a remarcat în multe meciuri disputate de formația din Apahida, contribuind decisiv de-al lungul timpului la câștigarea multor meciuri disputate în tricoul ”alb-negru”. 

Carol Vlad președintele clubului Sporting Apahida a declarat pentru apahida.ro că s-au găsit soluții pentru înlocuirea celor plecați și cu siguranță cei nou veniți vor reuși să se ridice  la nivelul așteptărilor, astfel încât formația să-și continue parcursul bun în Liga a IV-a. 

Sporting Apahida va continua să dispute meciurile de acasă la baza sportivă Ardealul din Someșeni. Cel mai probabil  vor putea revenii pe Arena ”Vasile Moga” abia din sezonul viitor. 

Apahidenii au programat primul meci oficial din 2020 vineri 28 februarie când vor întâlni în deplasare formația Olimpia Gherla. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: