Sporting Apahida remiză în primul meci oficial desfășurat la Apahida după doi ani

| Scris de apahida.ro | 2021-09-05 | SPORT | |

Sporting a disputat azi primul meci oficial pe teren propriu după aproape doi ani. Noua suprafață de joc dotată cu sistem de irigare s-a prezentat  în condiții bune, iar vremea excelentă a făcut ca la meciul de azi să participe peste 100 de spectatori, dornici să vadă evoluția fotbaliștilor antrenați de Florin Pojar. 

Sporting Apahida și Victoria Viișoara le-au oferit spectatorilor un fotbal bun cu suficiente acțiuni de poartă și cu un joc bărbătesc și multă determinare. 

În prima repriză ocaziile de poartă au lipsit până în minutul 25, când apahidenii au beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 20 m de poartă. Ovidiu Bondor a executat foarte bine lovitura liberă, trimițând mingea în vinclul porții adverse, însă portarul oaspeților a reușit să respingă  mingea, care a ajuns în interiorul careului de 6 metri la Andrei Nichițeanu care a împins balonul în poartă. 

Oapseții au ieșit la joc și au ratat rând pe rând trei ocazii de a marca, fie imprecizia atacanților, fie reflexele portarului Sportingului au făcut că alb-negrii să rămână la cârma jocului. Mai mult decât atât, până la pauză gazdele au reușit să-și dubleze avantajul în urma unei lovituri de colț. Centrarea excelentă l-a găsit bine plasat în careu pe Ovidiu Bondor, care a trimis periculos spre poartă, iar unul dintre adversari în încercarea de a degaja a trimis mingea în propria poartă. 

În partea a doua a jocului lucrurile s-au schimbat, imediat după reluarea partidei oaspeții au reușit să reducă din diferență și au mai avut încă câteva ocazii mari de a înscrie cel de-al doilea gol. În cele din urmă inevitabilul s-a produs, oaspeții mult mai determinați  și mai proaspeți în joc au reușit egalarea în minutul 60. Și după egalare tot oaspeții au fost mai periculoși având câteva ocazii importante de a mai marca. Ei chiar au reușit să marcheze, însă golul al treilea a fost anulat pe motiv de offsaid. 

Apahida putea da lovitura cu oamenii introduși în ultimele minute, tânărul Bogdan Todea a avut o faza foarte bună în partea dreaptă a atacului reușind să treacă de adversarul direct și să centreze excelent în careul de 6 metrii la firul ierbii, însă jucătorul cu nr 14 introdus în partea a doua nu a reușit să bage mingea în poartă, fiind blocat de unul dintre fundași.  

Ținând cont de desfășurarea meciului a fost un punct câștigat de Sporting Apahida, care acumulează 4 puncte după primele două meciuri disputate în noul sezon competițional. 

Etapa viitoare alb-negrii vor juca în deplasare cu Academia de Fotbal Florești. 

Omul meciului: Ovidiu Bondor

Atacantul apahidenilor a fost la originea celor două goluri marcate. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: