Apahida Taekwondo Team pe primul loc la campionatul național la categoriile juniori mici și tineret

| Scris de apahida.ro | 2021-04-19 | SPORT | |

Micii sportivi ai clubului Somesul Apahida care practica taekwondo-ul au participat în acest weekend la Campionatul Național pentru copii, juniori mici și cadeti desfășurat la București. 

Deși se pregătesc pe unde pot ca urmare a închiderii Sălii de Sport din Apahida, sportivii au reușit rezultate de excepție.

La juniori, 8 dintre ei au devenit campioni naționali, 3 au devenit vicecampioni, iar 2 au obținut locul al treilea. 

Ne-am clasat pe primul loc un clasamentul national al cluburilor la categoria de varsta Juniori mici si tot locul unu national la categoria tinetet. Am primit pentru asta si doua trofee.

Suntem tare bucurosi.

- ne-a declarat antrenorul clubului Ovidiu Buiga

Și în cea de-a doua zi la cadeți apahidenii au urcat pe podiumul competiției, obținând trei medalii de argint și una de bronz.

Cu un astfel de palmares sportivii clubului Someșul Apahida i-ar putea schimba decizia primarului Grigore Fati, care a suspedantat bugetul pentru sport până la reluarea întregii activități sportive. Chiar dacă unele sporturi de echipă cum ar fi fotbalul nu se pot desfășura momentan, există sporturi care-și urmează calendarul normal chiar și pe vreme de pandemie. Taekwondo-ul este unul dintre acestea, iar zecile de copii din Apahida care îl practică, merită susținuți. Oricând bugetul poate suferi o rectificare bugetară prin care să se repare unele neajunsuri. 

Felicitări sportivilor și antrenorilor!
 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: