Apahida Open 2021: Gabriel Florian câștigă a doua oară la rând competiție

| Scris de Roxana Pintea | 2021-09-17 | SPORT | |

Iubitorii sportului ”alb” din Apahida s-au reunit la singura competiție desfășurat anual la nivel local ”Apahida Open”. Organizatorii evenimentului au fost și de această dată Asociația Tinerilor din Apahida și Primăria comunei Apahida. Turneul de tenis local s-a desfășurat în data 15 august la Baza sportivă ”Vasile Moga” din localitate. Au participat la cea de-a IV-a ediție 16 concurenți. 

După desfășurarea primei etape s-au calificat în optimi următorii concurenți: Gabriel Florian, Frătean Cornel, Alex Mureșan, Sorin Bodocean, Pantea Florin, Fărcaș Ionel, Ban Călin, Budișan Călin. 

În semifinale s-au întâlnit Gabriel Florian cu Sorin Bodocean (scor 6-1, 6-2) și Fărcaș Ionel cu Ban Călin (scor 6-3, 6-4). În finala mică disputată într-un singur set Ban Călin s-a impus cu un sec 6-0 în fața lui Sorin Bodocean.

În finala mare, vigoarea tinereții a triumfat în fața experienței am putea spune, Gabriel Florian a reușit să câștige meciul cu Ionel Fărcaș cu scorul de 6-2, 6-3.

Cupele și diplomele au fost înmânate câștigătorilor de reprezentatul Primăriei Apahida la eveniment, doamna viceprimar Cristina Belce, care a ținut să-i felicite pe toți concurenții prezenți  la turneu, în special pe cei care s-au remarcat și au reușit să se claseze pe podium. 

Cu acest prilej dorim să mulțumim pe de o parte Primăriei comunei Apahida pentru sprijin, dar și parnerilor noștrii Rombiz, Omnia Fitness & Spa, SBDental, Kikoko, Arcoterm Instal și Papahida. Ne bucurăm că pandemia ne-a lăsat să organizăm acest eveniment și sperăm să putem organiza în acest an și ”Apahida pe 2 roti”. - a declarat Sorin Bodocean reprezentantul Asociației Tinerilor din Apahida

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: